Поділитись:

Як почуваються волиняни, яких першими вакцинували препаратом Pfizer

Понеділок, 19 квітня 2021, 10:25
Як почуваються волиняни, яких першими вакцинували препаратом Pfizer

У неділю, 18 квітня першу дозу вакцини Pfizer отримали 18 працівників та 102 мешканці Луцького геріатричного пансіонату. Вони були першими волинянами. яких щепили цим препаратом. 

У коментарі ІА "Конкурент" зранку у понеділок, 19 квітня очільниця пансіонату Алла Гнатюк розповіла, що всі вакциновані почуваються добре. 

"На сьогоднішній день мешканці, які провакциновані, почуваються чудово. Температури немає, алергічних реакцій нема, болю немає. Стан прекрасний. З працівників також ніхто не скаржився на якісь побічні дії і реакції", – розповіла Алла Гнатюк.

Наступну дозу препарату мешканці та працівники пансіонату отримають за три тижні.

Нагадаємо, ввечері 17 квітня на Волинь прибула перша партія вакцини Pfizer в кількості 1170 доз (1 флакон містить 6 доз). Щеплення цією вакциною отримає 585 волинян.

Вакцина Comirnaty виробництва Pfizer/BioNTech призначена для працівників та мешканців інтернатів, будинків для людей похилого віку. Щоб уникнути розливу, залишки вакцини зможуть отримати представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів