Поділитись:

Зі спецназом і собаками: у Луцьку «накрили» нічний клуб (фото)

Понеділок, 19 квітня 2021, 13:20

У Луцьку правоохоронці «накрили» розважальний заклад, який працював у заборонений час. Там перебувало більше сотні осіб, в чотирьох з них знайшли наркотики.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Про порушення тиші в одному з луцьких закладів неодноразово повідомили громадяни, тому правоохоронці провели ряд заходів, аби задокументувати правопорушення і припинити його роботу.

У ніч з 17 на 18 квітня за вказаною адресою одразу направились співробітники Луцького районного управління, роти поліції особливого призначення, спецпідрозділ ТОР управління патрульної поліції, поліцейські кінологічного центру ГУНП зі службовими собаками та працівники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ.

Потрапивши у приміщення, поліцейські виявили там понад сотню осіб. На юридичних осіб клубу склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Роботу закладу припинили.

Окрім цього, під час перевірки співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ виявили четверо осіб із речовинами, схожими на наркотичні та психотропні. Усе це вилучили та направили для проведення відповідних експертиз.

За всіма фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває перевірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів