Поділитись:

"Вона – сильний математик", – директор луцької школи №15 прокоментував скандал

П'ятниця, 16 квітня 2021, 18:01

Директор луцької школи №15 Олег Гребенюк прокоментував скандал навколо вчительки математики Лілії Вологої. Нагадаємо, у соцмережах з'явилося повідомлення про те, що вчителька нібито змушувала трьох учениць роздягнутися до спідньої білизни, бо шукала у них пристрій для куріння. 

Журналісти ІА "Конкурент" намагалися розібратися у ситуації, що склалася, та висвітлювали позиції учасників конфлікту. Передісторію дивіться у наших публікаціях: 

Директор школи Олег Гребенюк у коментарі нашим журналістам повідомив, що станом на зараз конфлікт вичерпано. 

"Сьогодні було проведене внутрішньошкільне розслідування, були запрошені широкі кола зацікавлених, буди представники ювенальної превенції, представники управління освіти, вже неодноразово приходили представники преси, були представники громадських організацій. Внутрішньошкільне розслідування було у присутності батьків, учнів. Факти, наведені у видавництві "Конкурент", не підтвердилися. Батьки обурені цією ситуацією, вони офіційно написали відмову від будь-яких претензій представникам ювенальної превенції. Будь-які претензії сторін зняті, факти не підтвердилися. 

Сьогодні ми говорили з батьками, говорили з учнями, спитали точку зору батьків. Батьки настоюють на тому, щоб вчитель залишилася викладати у їх класі. Це саме ті батьки тих учнів, які сьогодні були викликані. Батьки не мають претензій до вчительки Вологої Лілії Володимирівни. Вона один із самих сильних математиків школи", – наголосив директор.

Нагадаємо: в соцмережах була опублікована інформація, що в школі №15 вчителька нібито змусила учениць роздягтися до спідньої білизни, бо шукала електронну цигарку. У поліції заявили, що факт роздягання не підтвердивсяБатьки трьох школярок із школи №15 також спростували інформацію про нібито роздягання учнів і наголосили, що ситуація сильно перебільшена: конфлікт був, але "ніхто нікого не роздягав".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів