Поділитись:

У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)

П'ятниця, 16 квітня 2021, 14:04
У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)

Патрульна поліція Волині долучилася до екологічної толоки "Чисте довкілля".

15 квітня патрульні здійснили прибирання частини вулиці Набережної та прибережної частини р. Стир. Про це повідомили в пресслужбі управління. 

Спільними зусиллями інспектори зібрали близько 30 мішків сміття. Серед зібраного – пластик, папір, скло, уламки меблів і техніки, металеві бляшанки та інші побутові відходи.

"Кожному з нас варто переглянути свій стиль життя та усвідомити те, що ресурси нашої планети не є безмежними. І те, як ми сьогодні живемо, згубно впиває на неї. Варто навчитися розумно утилізувати та скорочувати кількість відходів, раціонально споживати ресурси, дбати про охорону природи та бути свідомим і відповідальним за те, що кожна дія має наслідок", – йдеться у повідомленні. 

У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)У Луцьку патрульні прибирали Набережну і берег Стиру (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024