Поділитись:

Державі повернули чотири гектари лісу на Волині

Четвер, 15 квітня 2021, 11:00
Державі повернули чотири гектари лісу на Волині

Прокуратура на Волині повернула у власність держави земельні ділянки лісового фонду вартістю понад 4,2 мільйона гривень. 

Про це повідомили в пресслужбі відомства. 

Ковельська окружна прокуратура Волинської області забезпечила виконання рішень Господарського суду області, якими задоволено позовні вимоги прокурорів та у державну власність повернуто земельні ділянки лісового фонду площею майже 4 га й вартістю понад 4,2 млн грн на території Турійської селищної ОТГ Ковельського району.

Прокурори зверталися в суд з позовами в інтересах держави в особі Волинської державної адміністрації до Головного управління Держгеокадастру в області, аби витребувати у власність держави земельні ділянки, цільове призначення якої було незаконно змінене.

Землі лісового фонду були неправомірно вилучені у державного підприємства "Турійське лісове господарство", зареєстровані як землі сільськогосподарського призначення та передані у власність Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, яке мало намір ними розпоряджатися.

Прокурори довели незаконність цих оборудок, рішенням суду земельні ділянки витребувані із незаконного володіння та вже реально повернуті у власність держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів