Поділитись:

У Луцьку закривають спортшколу у колишній синагозі (відео)

Понеділок, 12 квітня 2021, 15:30

Луцьку дитячо-юнацьку школу «Юний динамівець» закрили: ще у квітні всі тренери ДЮСШ офіційно перейшли на роботу до інших спортшкіл, а тренування припинили.

Секції важкої атлетики, боксу та дзюдо працюватимуть у спортивній школі «Колос». «Юний динамівець» працюватиме до 23 травня, потім школу закриють остаточно. Нині тут ще тренуються спортсмени з греко-римської боротьби та велоспорту, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

«Чого залишилися? Бо ще до 23 травня будуть платити комуналку. Влітку всі тренери підуть у відпустки, а вже в вересні почнуть працювати на тих базах, де написали заяви. Така оптимізація пройшла», – пояснив керівник Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Юний динамівець» Володимир Каразія.

Однак залишається відкритим питання, що буде з велосипедною базою, яка є на території «Юного динамівця».

«Ось на такій скромній базі готувалися чемпіони. А зараз нас попросили, перевели. Ну, хрест на нас поставили і все, більше нічого не можу сказати. Керівництво все знає. Спорт їм не потрібен, я так розумію», – з прикрістю констатує тренер з велоспорту Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Віктор Ковальов.

Тим часом керівництво спортшколи вирішує, кому здати приміщення в оренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024