Поділитись:

Спрощенці спрямували до бюджетів Волині 178 мільйонів гривень

Понеділок, 12 квітня 2021, 17:38
Спрощенці спрямували до бюджетів Волині 178 мільйонів гривень

За підсумками першого кварталу 2021 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 177,8 мільйона гривень єдиного податку.

Всупереч карантинним обмеженням наразі в області – позитивна динаміка надходжень єдиного податку. Зокрема, місцеві громади отримали на 7,4 відсотка більше єдиного податку проти аналогічного періоду торік, – повідомляє ГУ ДПС у Волинській області. 

«Навіть за надскладних обставин в умовах світової пандемії представники малого підприємництва своєчасно виконують зобов’язання перед бюджетом. Коронакриза не лише внесла суттєві корективи в діяльність усіх секторів економіки, але й змусила мобілізуватися та шукати нові, більш адекватні реаліям підходи до роботи. Податкова служба теж пропонує платникам нові і сучасні можливості для взаємодії з ДПС через Електронний кабінет», – зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців наголосила, що лише за умови максимального сприяння діяльності легальних бізнес-проєктів громади зможуть залучити необхідні надходження податків і зборів.

«Фінансовий внесок підприємців – спрощенців до бюджетів громад завжди був вагомим і бюджетоутворюючим. Тож рекомендуємо лідерам місцевого самоврядування пильнувати, щоб підприємницькі ініціативи втілювалися з дотриманням вимог податкового законодавства», – підсумувала Світлана Савчук.

Нагадаємо, що на Волині фахівці Центрів обслуговування платників та волонтери допомагатимуть підприємцям подати оновлену звітність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024