Поділитись:

На Волині волонтери допомагатимуть підприємцям подати фінансові звіти

П'ятниця, 09 квітня 2021, 17:15

Підприємці, які мають найманих осіб, можуть скористатися допомогою фахівців Центрів обслуговування та волонтерів податкової служби для заповнення і подання об’єднаної звітності з ПДФО, військового збору та єдиного внеску.

Обов’язкова умова для формування оновленої звітності – електронний цифровий підпис, – звертають увагу платників податків у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«У період найбільшого навантаження – річного звітування, волонтери – ветерани податкової служби активно працювали у місцях здійснення діяльності підприємцями та у Центрах обслуговування платників. Саме за їх допомогою до подання звітності в електронному вигляді вдалося залучити чимало прихильників паперового формату серед підприємців-фізичних осіб. Зокрема, 86 відсотків звітних документів фізичних осіб у січні-лютому подано через Електронний кабінет. Сподіваємося, що представники підприємництва, які мають найманих осіб, скористаються допомогою працівників Центрів обслуговування платників та наших волонтерів з тим, щоб своєчасно сформувати і подати об’єднану звітність», – зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що кращої альтернативи паперовим звітам у сучасному динамічному світі немає.

«Життя в умовах пандемії вимагає від кожного з нас певної дисципліни та самообмежень. Використання електронних сервісів ДПС дозволяє платникам зайвий раз не наражати на небезпеку зараження себе та працівників контролюючих органів», – наголошує Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів