Поділитись:

У Луцькому міськрайонному суді почали розглядати справу «терориста» Кривоша (фото)

П'ятниця, 09 квітня 2021, 09:51
У Луцькому міськрайонному суді почали розглядати справу «терориста» Кривоша (фото)

8 квітня у Луцькому міськрайонному суді розпочали розгляд кримінальної справи «луцького терориста» Максима Кривоша, підозрюваного у вчиненні ряду злочинів.

Судові охоронці Волині забезпечили громадський порядок, – повідомляє ТУ ССО у Волинській області. 

Варто зазначити, що підсудному інкримінують скоєння злочинів за кількома статтями, передбачених ч.1 ст. 258 (терористичний акт), ч.1, 2 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю та вибуховими пристроями), ст.348 (замах на життя працівника правоохоронного органу), ч.2 ст.147 (захоплення заручників) , ч.1 ст. 259, ч.1 ст.280, ч.3 289 та ст. 348 Кримінального кодексу України.

Оскільки судове засідання – з категорії резонансних, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області вжили заходів, аби забезпечити повну безпеку та громадський порядок у судовій установі, не допустити прояви неповаги до суду, гарантувати безпеку усіх учасників судового засідання які прибули у якості свідків. До охорони та супроводу судового засідання задіяно резерв співробітників ТУ ССО Волині та підрозділ швидкого реагування ТУ ССО у Рівненській області.

У Луцькому міськрайонному суді почали розглядати справу «терориста» Кривоша (фото)У Луцькому міськрайонному суді почали розглядати справу «терориста» Кривоша (фото)У Луцькому міськрайонному суді почали розглядати справу «терориста» Кривоша (фото)У Луцькому міськрайонному суді почали розглядати справу «терориста» Кривоша (фото)

Нагадаємо: розгляд справи Максим Кривош назвав "найголовнішим шоу життя". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів