Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 8 квітня

Четвер, 08 квітня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 8 квітня, найбільше читав про:

Про зниклого другокласника

На Волині зник хлопчик 2013 року народження. Його мати повідомила в поліцію про те, що 7 квітня її син о 17:00 пішов гуляти та не повернувся. Хлопчик навчається в другому класі, житель села Холонів на Горохівщині. 

До пошуків дитини залучили всі наявні сили та особовий склад Луцького районного управління поліції та два десятки нацгвардійців.

Хлопчика знайшли за 10 км від дому через 4 години з початку масштабних пошуків. Розшукати зниклого допомогла службова собака Ніка з гвардійцем-кінологом сержантом Денисом Тимченко. Знесилена дитина лежала в очереті біля болота. Хлопець ледь зміг підвестися, коли побачив поліцейських.

Нині семирічний хлопчик разом із 11-річним братом знаходяться у Горохівській міській лікарні. У Горохівській ТГ зберуть позачергове засідання виконкому, під час якого правоохоронці клопотатимуть про вилучення дітей із сім'ї

Умови, в яких живуть хлопчики, за словами поліцейських, дуже погані. 

«Особисто я категорично проти, щоб хлопчиків повертали мамі. Я був там, я все бачив. У декого худоба краще живе», – зазначив у коментарі ІА «Конкурент» заступник начальника ГУ НП у Волинській області Сергій Козак

Про нові біотуалети 

У центрі Луцька, поруч з обласним музично-драматичним театром з'явилися нові біотуалети. Шість новеньких яскраво блакитних пластикових кабін замінили старі, які були обмальовані вандалами та й загалом виглядали занедбаними. 

Про диких кабанчиків

Водії на трасі Луцьк – Рівне між Звіревом та Дерно помітили групу потішних кабанчиків, які вийшли із лісу у пошуках їжі. Тварини зовсім не боялися людської уваги, а, навпаки, повертали у напрямку камер свої п'ятачки. 

Підсвинки, мабуть, були дуже голодними, бо не зважали на численних людей, які зупинилися, щоб зазняти рідкісно близьку дику природу. 

Про мінівени на луцькому автобазарі

Мінівен – це легковик з однооб'ємним кузовом безкапотного або півтораоб'ємного компонування, зазвичай, з трьома рядами сидінь. Транспорт добре прижився як за кордоном, так і в Україні. Його шлях до слави був доволі тернистим. Причина – у монопрофільності такої машини. Мінівен – виключно сімейна автівка. Містка, подекуди з видовженими формами, але завжди плавна в русі та комфортна. До класу мінівенів відносять автомобілі з кількістю пасажирських місць не більше восьми.

Яких грошей вартує ця техніка, яку має комплектацію та модельний ряд, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент» на луцькому авторинку.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів