Поділитись:

Зникнення хлопчика на Волині: дитину шукає поліція та нацгвардійці

Четвер, 08 квітня 2021, 12:17
Зникнення хлопчика на Волині: дитину шукає поліція та нацгвардійці

У селі Холонів Горохівської громади розшукують хлопчика 2013 року народження. Другокласник Матвій зник 7 квітня: ввечері він пішов гуляти й не повернувся.

До пошуків залучили майже півсотні правоохоронців та два десятки нацгвардійців, – інформує Суспільне. 

Як розповіла речниця Нацполіції Волині, до пошуків дитини залучили всі наявні сили та особовий склад Луцького районного управління поліції. Станом на 11:00 8 квітня пошуки дитини тривають.

Про зникнення дитини повідомлення до правоохоронців надійшло лише зранку 8 квітня. З власних джерел Суспільному стало відомо, що родина неблагополучна, мати зловживає спиртним.

Зі слів речниці ГУ НП на Волині Ольги Бузулук, хлопчик був одягнений у спортивні штани синього кольору, кофту (гольф) червоно-білого кольору, кросівки коричневого кольору, шапку з вушками та білими смужками, куртка чорна з капюшоном. Зріст дитини – 150 см, худої тілобудови, коротко стрижене русяве волосся. На спині є родима пляма.

У разі наявності будь-якої інформації про місце перебування малолітнього можна звернутися до правоохоронців за номерами телефонів (066) 96 24 863 або 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів