Поділитись:

Нарахування за березень: хто і скільки в Луцьку заплатить за тепло

Четвер, 08 квітня 2021, 17:42
Нарахування за березень: хто і скільки в Луцьку заплатить за тепло

ДКП «Луцьктепло» провело нарахування за послугу з постачання теплової енергії в березні 2021 року, відповідно до чинних двоставкових тарифів.

Про суми повідомили на сторінці «Луцьктепла» у фейсбуці. 

Так, розмір умовно-змінної частини тарифу, що нараховується споживачам впродовж опалювального сезону, відповідно Реєстрів І - IV, із врахуванням середньої фактичної температури зовнішнього повітря у березні 2021 року (+2,22ºС) становить:

  1. для споживачів Реєстру І з врахуванням температурного коефіцієнту для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 32,93 грн/м2 опалювальної площі;
  2. для споживачів Реєстру ІІ з врахуванням температурного коефіцієнту для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 26,04 грн/м2 опалювальної площі;
  3. для споживачів Реєстру ІІІ з врахуванням температурного коефіцієнту для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 27,23 грн/м2 опалювальної площі .
  4. для абонентів Реєстру IV розмір умовно-змінної частини тарифу є різним для кожного окремого будинку, обладнаного системою автономного опалення.

Окрім того, розмір умовно-постійної частини двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії є індивідуальним для кожного житлового будинку та зафіксований у відповідних Реєстрах І – IV, і нараховується виходячи з опалювальної площі квартири.

Для порівняння, за умови продовження дії одноставкового тарифу, нарахування за послугу з централізованого опалення для всіх споживачів категорії населення в березні 2021 року становило б 40,47 грн/м2 опалювальної площі для будинків без комерційних приладів обліку теплової енергії.

Нагадуємо, що нарахування будуть доступні в Особистому кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло» та в банках після 10 квітня.

Споживачам же, які відчувають труднощі з оплатою комунальних послуг та мають заборгованість через скрутне матеріальне становище, звертають увагу на можливість укладення договору реструктуризації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів