Поділитись:

У Луцьку встановили тарифи на альтернативне тепло

Середа, 07 квітня 2021, 11:53

У Луцькій міській раді встановили товариству з обмеженою відповідальністю «Енергозбереження Волинь» тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії. 

Відповідне рішення ухвалили у середу, 7 квітня, під час засідання виконавчого комітету. 

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енергозбереження Волинь» виробляє теплову енергію з використанням твердого палива (пелети) та постачає її для потреб опалення Луцького ВПУ будівництва і архітектури на вулиці Потебні, 52 (в тому числі гуртожиток), Головного управління національної поліції у Волинській області, що знаходиться  на вулиці Винниченка, 11.

З 7 квітня "Енергозбереженню Волині" встановлено наступні тарифи для:

  • потреб населення (гуртожиток) в розмірі 1706,06 гривень за 1 Гкал (з ПДВ);
  • потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету в розмірі 1755,35 гривень за 1 Гкал (з ПДВ). 

Відповідно до ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», тариф на виробництво теплової енергії з альтернативних джерел енергії встановлюється на рівні 90% від середньозваженого тарифу на теплову енергію. 

Окрім цього, аналогічне рішення ухвалили щодо ТзОВ "Енергозбереження Львів". Вони постачають теплову енергію для потреб опалення військового містечка № 54 на вулиці Стрілецькій, 12 та військового містечка № 51 на вулиці Привокзальній, 54. Ціна за 1 ГКАЛ (з ПДВ) – 1755,35 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів