Поділитись:

Поліщук призначив нового керівника «Луцькспецкомунтранс»

Вівторок, 06 квітня 2021, 09:58
Поліщук призначив нового керівника «Луцькспецкомунтранс»

У Луцькій міській раді призначили очільників кількох комунальних підприємств. 

Про це йшлося у вівторок, 6 квітня, під час оперативної наради міського голови. 

Так, директором КП "Луцькспецкомунтранс" буде Володимир Марценяк, який до цього виконував обов'язки керівника. Мер Ігор Поліщук зазначив, що посадовець має значний досвід та позитивно проявив себе. Він доручив йому навести порядок зі списанням пального на підприємстві, зазначивши, що це головне завдання. Також він закликав Марценяка активніше стягувати борги, оскільки загалом підприємству боргують близько 10 мільйонів гривень.

"Всім, хто не хоче працювати чесно та чинить опір, з ними мусите прощатися. З людьми, які хочуть жити в бардаку та схемах, нам не по дорозі", – зауважив міський голова.

Ще один важливий аспект – вивіз побутового сміття. 

"На сьогодні для максимально якісної роботи не вистачає кількох сміттєвозів. Лучан ж повинні отримувати якісну послугу, тому не може бути накопичення сміття в контейнерах. Особливу увагу зверніть на приватний сектор та прилеглі громади", – сказав Поліщук.

Також міський голова представив директорку КП "Ласка" Оксану Богданюк

"Ми проти жорстокого відношення до тварин, добре відносимося до тварин і повинні забезпечити таку роботу підприємства, щоб бездомні тварини не створювали дискомфорту лучанам", – зазначив він, пообіцявши, що влада допоможе боротися з підприємцями, які привозять відловлених собак з інших міст у Луцьк. 

Окрім цього, призначили директора КП "Автопарксервіс". Ним став Олег Бахтай

"У нас нема жодної нормальної платної парковки. Ми мусимо перейняти найкращий досвід від інших міст України та Європи. Потрібно запровадити максимальну кількість способів оплати та забезпечити нормальну дохідність підприємства", – зауважив Поліщук. 

Разом із цим ексдепутата Луцькрада Миколу Романюка призначили очільником ЖКП №2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів