Поділитись:

Е-квиток у приміських маршрутках Луцька треба буде «пропікати» двічі

Понеділок, 05 квітня 2021, 14:15
Е-квиток у приміських маршрутках Луцька треба буде «пропікати» двічі

У приміських маршрутках валідаторів поки немає – процес лише розпочинається.

Як пояснила заступниця директора підприємства «Сіті-Кард» Інна Артемчук, вони з’являтимуться протягом року поступово. Залежно від того, як виконавчий комітет міської ради підписуватиме договори з приміськими перевізниками, адже раніше вони всі співпрацювали з ОДА, – пише Перший. 

Картки ж пільгові вже видаються. У перші дні були черги, але згодом люди зрозуміли, що спішити не варто – всі встигнуть.

У приміських маршрутках буде інша система оплати. Як пояснювали в міській раді, спочатку потрібно оплатити вартість поїздки до кінцевої зупинки, а при виході ще раз прикласти картку до валідатора і отримати решту, якщо пасажир проїхав менше. 

"Уже є таке програмне забезпечення, яке зараз проходить фінальне тестування. Дійсно, людина повинна буде скористатися карткою двічі – при вході та виході, бо вартість проїзду у приміських маршрутках залежить від відстані. Вперше ця система у Луцьку запрацює на маршруті №104 "Луцьк-Кульчин", як тільки там проведуть конкурс на перевезення. Але в інших містах вона вже випробувана. Зокрема, в Анталії", – пояснила Інна Артемчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів