Поділитись:

Факту злочину не виявили: справу виховательки, що заклеювала дітям рота скотчем, закрили

Четвер, 01 квітня 2021, 23:48

фото "Суспільного"

У Луцьку поліцейські  закрили справу щодо виховательки, яку звинувачували у заклеюванні дітям рота скотчем у закладі дошкільної освіти №37 "Дзвіночок".

Факту злочину поліція не виявила, — розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. Про це пише "Суспільне".

Під час досудового розслідування поліцейські опитали виховательку, яка казала, що скотчем дітям рот не заклеювала. Цю інформацію підтвердила і завідувачка дитсадка. В управлінні освіти провели внутрішню перевірку.

З дітьми, педагогами та батьками працювали психологи. Під час роботи жодних тривожних психоемоційних станів, напруги, страхів у дітей не виявили. "Мікроклімат у групі зазвичай і зараз позитивний", — каже методистка управління освіти Луцької міськради Лідія Курило.

"Одна з жінок, яка казала, мовляв, її сину заклеювали рот скотчем – відмовилася писати заяву, сказала, що претензій немає, дитину на судово-медичну експертизу відмовилася направляти", — розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. Під час розслідування поліція факту злочину не виявила.

Мама хлопчика, якому начебто вихователька заклеювала рот скотчем, не пояснює, чому відмовилася давати свідчення у поліції. У коментарі Суспільному сказала, що має на це право.

Нагадаємо, розслідування щодо поведінки виховательки розпочалося 12 лютого. Мати хлопчика Яна Антонюк казала, що її дитині заклеювали рот скотчем у садочку. Вихователька, яку звинувачували у некоректній поведінці, спростувала слова дітей. Вона сказала, що відчувала соціальний тиск і до завершення розслідування написала заяву на звільнення за власним бажанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
18:46
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
23 березня 2024
13:20