Поділитись:

У Володимирі затримали чоловіка з небезпечним психостимулятором (фото)

Середа, 31 березня 2021, 16:30
У Володимирі затримали чоловіка з небезпечним психостимулятором (фото)

У Володимирі-Волинському правоохоронці затримали 34-річного місцевого мешканця, який мав при собі небезпечний синтетичний психостимулятор Альфа-PVP.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У середу, 31 березня, в рамках реалізації оперативної інформації, на вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському поліцейські затримали 34-річного місцевого жителя. За інформацією, чоловік мав при собі наркотичні речовини.

На місце прибула слідчо-оперативна група Володимир-Волинського районного відділу поліції. У волинянина вилучили поліетиленовий пакет з психотропною речовиною Альфа PVP вагою 5 г. Окрім цього, поліцейські вилучили у нього шприц з залишками бурої речовини, мобільний телефон.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами «чорного ринку» становить понад 2 тис. грн. Їх направлять на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

Нині вирішується питання про внесення відомостей за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії.

У Володимирі затримали чоловіка з небезпечним психостимулятором (фото)У Володимирі затримали чоловіка з небезпечним психостимулятором (фото)У Володимирі затримали чоловіка з небезпечним психостимулятором (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024