Поділитись:

У Луцьку затримали 16-річного наркоторгівця (фото)

Середа, 24 березня 2021, 12:35
У Луцьку затримали 16-річного наркоторгівця (фото)

В обласному центрі Волині правоохоронці затримали 16-річного хлопця, який організував діяльність інтернет-крамниці з продажу наркотичних речовин. Він самостійно виконував роль адміністратора, оператора та закладника.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Підлітка з психотропними речовинами затримали у вівторок,23 березня, поруч із поштовим відділенням у Луцьку. Він мав при собі мав коробку, в якій були таблетки екстазі та близько 20 грамів амфетаміну. За цінами «чорного» ринку вартість наркотичних речовин становить близько 10 тисяч гривень.

Правоохоронці вилучили заборонені  речовини та направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

Слідство встановило, що 16-річний підліток організував діяльність інтернет-крамниці з продажу наркотичних речовин. Він самостійно виконував роль адміністратора, оператора та закладника. Наркотики та психотропи зловмисник отримував поштою, фасував їх та залишав закладки на території Луцька. Фото та координати закладок надсилав замовникам, а отримані кошти переказував на власні банківські рахунки. 

Дії правопорушника кваліфікують за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику. Слідчі дії тривають.

У Луцьку затримали 16-річного наркоторгівця (фото)У Луцьку затримали 16-річного наркоторгівця (фото)У Луцьку затримали 16-річного наркоторгівця (фото)У Луцьку затримали 16-річного наркоторгівця (фото)У Луцьку затримали 16-річного наркоторгівця (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів