Поділитись:

2,5 кіло марихуани: у Луцьку затримали наркоторгівця (фото, відео)

П'ятниця, 26 березня 2021, 17:35
2,5 кіло марихуани: у Луцьку затримали наркоторгівця (фото, відео)

У Луцьку затримали продавця забороненої наркотичної речовини – канабісу. У помешканні 41-річного зловмисника знайшли 2,5 кілограми «травки».

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п'ятницю, 26 березня, у Луцьку під час збуту наркотиків затримали драгдилера. Правопорушник – раніше судимий 41-річний лучанин. Наркотики чоловік збував контактним способом «з рук в руки». Щомісяця зловмисник продавав від 30 до 50 доз марихуани вагою від 5 до 20 грамів.

Під час санкціонованого обшуку за його місцем проживання правоохоронці вилучили 2 кг 500 г наркотиків, вартістю близько 100 тисяч гривень та гроші, здобуті злочинним шляхом.

2,5 кіло марихуани: у Луцьку затримали наркоторгівця (фото, відео)2,5 кіло марихуани: у Луцьку затримали наркоторгівця (фото, відео)

Волинянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Заходи проводили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області у співпраці із слідчими Луцького районного управління поліції за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури в рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Вирішуються питання про оголошення затриманому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Зловмисникові загрожує, зокрема, до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів