Поділитись:

Біля Ковеля вклали свіжий асфальт (фото)

Вівторок, 30 березня 2021, 08:13
Біля Ковеля вклали свіжий асфальт (фото)

На автошляху М-19 Доманове (на м.Брест)-Ковель-Чернівці-Тереблече (на м.Бухарест) поблизу Ковеля активно тривають ремонтні роботи. 

На ділянці Ковель – Колодяжне влаштовуються шари нового дорожнього одягу. Насамперед укладається щебенево-піщана суміш, оброблена в’яжучими матеріалами, а по ній – перший шар асфальту. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг у Волинській області. 

На цій ділянці дорожники працюють не лише без вихідних, а й у нічну зміну.

Біля Ковеля вклали свіжий асфальт (фото)Біля Ковеля вклали свіжий асфальт (фото)

Нагадаємо, що у межах програми "Велике будівництво" роботи на цьому об’єкті капітального ремонту, протяжністю близько 11 км, розпочались торік. Тоді влаштували два нижні шари дорожнього одягу та нанесли тимчасову розмітку на понад 7-кілометровій ділянці від села Воля Любитівська у напрямку Ковеля. Наразі тут проводяться роботи з влаштування присипних узбіч. Згодом від Ковеля до Волі Любитівської буде проведено фінішне асфальтування.

На сьогодні ремонтом охоплено майже 40 км автодороги М-19 на території Волині. Дорожники працюють на відрізку Секунь – Ковель та окремих ділянках від Ковеля до Переспи.

На відтинках, де ремонтується проїзна частина, рух транспорту частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі однією зі смуг руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів