Поділитись:

На Волині почали латати розбиті за зиму дороги (фото)

П'ятниця, 26 лютого 2021, 16:05

У Волинській області на шляхах державного значення за сприятливої погоди почали активно проводити аварійні роботи з ліквідації вибоїн, які виникли через коливання температури повітря та перезволоження дорожнього полотна.

Про це повідомили на сторінці волинської Служби автомобільних доріг у фейсбуці.

У аварійних роботах задіяні сили і засоби всіх підрядних підприємств, які на договірних умовах надають послуги з експлуатаційного утримання автомобільних шляхів державного значення. На сьогодні це три дорожніх підприємства – ДП «Волинський облавтодор», ПрАТ «Ковельське ШБУ № 63» та ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

У п'ятницю, 26 лютого, на автошляхах працюють 13 бригад, всього ж підрядниками для таких робіт сформовано 24 ремонтні бригади.

Наразі працюють з органо-мінеральними сумішами, холодним асфальтобетоном та асфальтогранулятом. Із настанням сприятливіших погодних умов буде використовуватись гарячий асфальтобетон, наразі до запуску готуються три заводи з його виготовлення.

З початку поточного року на автошляхах державного значення області ліквідовано близько 1 800 м2 ямковості, у тому числі упродовж нинішнього тижня – на площі понад 700 м2.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає учасників дорожнього руху з розумінням ставитися до тимчасових незручностей, що виникають в місцях проведення аварійних робіт, а також неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, зважати на знаки обмеження швидкості руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів