Поділитись:

Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)

Субота, 27 березня 2021, 14:45
Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)

У Волинській області взялися за капітальний ремонт 8-кілометрово ділянки дороги на автошляху М-19 між містом Ковель і селом Мислина.

Про це повідомили на сторінці служби автомобільних доріг області у фейсбуці.

У п'ятницю, 26 березня, стартували ремонтні роботи на ділянці автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) в межах Волинської області. Йдеться про 8-кілометровий відтинок Мислина – Ковель, де відучора працює дорожня техніка. 

Наразі проводяться роботи з фрезерування старого дорожнього покриття, видалення порослі, зрізання завищених узбіч. Роботи розпочали неподалік 64-го кілометра, рухаючись у напрямку Ковеля. Підрядник – ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Проводяться ремонтні роботи і в напрямку села Секунь, там працює ТОВ «ПБС». 

Водночас дорожники працюють на окремих ділянках за маршрутом Ковель – Переспа (ТОВ «ПБС», ТзОВ «Автомагістраль-Південь», ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс»).

Загалом на сьогодні ремонтом охоплено вже майже 40 км автодороги М-19 на території Волині. 

У рамках програми «Велике будівництво» цьогоріч продовжать відновлювати цей міжнародний автошлях і в інших областях, якими він пролягає – Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій.

«Не забувайте про обачність на ділянках проведення ремонтних робіт, а також будьте готові трохи затриматись в дорозі, адже рух транспорту на відрізку Секунь – Колодяжне тимчасово обмежується і здійснюється в реверсному режимі однією зі смуг руху», – зауважили у службі автодоріг.

Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)Рух обмежений: на Волині розпочали ремонт ще однієї ділянки міжнародного автошляху (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів