Поділитись:

Борщ, секс та любов: лучанам показали виставу про стосунки чоловіка і жінки (фото)

П'ятниця, 26 березня 2021, 10:50

Вистава "Ідеальна зброя пристрасті" театру імпровізації "Чорний квадрат" зібрала у залі луцького "Променя" більше сотні глядачів. Чоловіки і жінки із глядацьких крісел дивилися на чоловіка і жінку на сцені. А там розгорталися пристрасті – буденні, прості і життєві – пристрасті, які чи не щодня розгортаються у спальнях і на кухнях безлічі будинків і квартир у всьому світі. 

Декорації були мінімальними: ліжко з картатою ковдрою і стіл з картатою скатертиною. Такими, за задумом авторів, є головні атрибути сімейного життя.

Вистава складалася із кількох етюдів, і стосувалася типових проблем одруженої пари. Як повернути пристрасть у ліжко? Чому жінка носить із собою пістолет? Як пробачити подружню зраду? Всі ці історії, приправлені дещо грубими жартами, добре відгукнулися публіці. І в кожній розповіді хтось із залу таки впізнав себе, відповідаючи на неї гучним сміхом. 

Вистава тривала дві години. Наприкінці актори Олексій Курилко та Ірина Когут подякували глядачам та продавали книжки авторства Олексія зі сцени "Променя". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів