Поділитись:

З'явився у продажі еротичний календар із волинськими письменниками

Середа, 11 листопада 2020, 17:57
З'явився у продажі еротичний календар із волинськими письменниками

Стартувало передзамовлення на еротичний календар українських письменників на 2021 рік. На його сторінках можна буде побачити двох волинян – Павла Коробчука та Сергія Мартинюка

Про те, що календар вже можна замовити, на своїй фейсбук-сторінці повідомив Павло Коробчук. 

"Класний еротичний календар сучасних українських письменників. Дівчата, налітай, замовляй! Еххх, хлопці – теж налітай і замовляй! Literary Agency OVO ІІ Літературна агенція OVO – круті. Сильний стильний крок в полі укрліту. Письменник – це не тільки слово, а й тіло!" – ідеться в дописі. 

З'явився у продажі еротичний календар із волинськими письменниками

Календар «Literature illustrated» 2021 – спеціальний проєкт з промоції читання та підняття рівня обізнаності про сучасних українських авторів від Літературної агенції OVO. Авторський прибуток з продажу календарів піде на закупівлю книжок для бібліотек та лікарень України.

В календарі представлені: Валерій Ананьєв, Сергій Демчук, Павло Дерев'янко, Сергій Жадан, Павло Коробчук, Сергій "Колос" Мартинюк, Павло Матюша, Андрій Новік, Артем Чех, Мартин Якуб, Віктор Янкевич, Петро Яценко.

Фотографувала авторів Марися М’яновська.

Доставка по Україні розпочнеться з 1 грудня. Зараз календар можна передзамовити за 250 гривень. Після завершення передпродажу він вартуватиме 300 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів