У Луцьку патрульні вимірюють швидкість руху авто ще на чотирьох вулицях (фото)

Четвер, 25 березня 2021, 13:26

Волинські патрульні почали працювати з радарами вимірювання швидкості TruCAM на нових ділянках доріг області та Луцька.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

З 22 березня з приладом TruCAM патрульні працюють на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (470-506 км) та на вулицях Львівській, Ковельській, Рівненській та Набережній у Луцьку.

Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв попереджають дорожні знаки про фото- та відеофіксацію порушень. Окрім того, у місцях фіксації порушень службовий автомобіль стоїть з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Зауважимо, що нові ділянки були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху.

Загалом на вулично-дорожній мережі Волині за 2020 рік трапилося 3 055 дорожньо-транспортних пригод. Однією із головних причин автопригод, які були скоєні протягом цього періоду, є перевищення безпечної швидкості руху – 891 ДТП (29 %). Тож дотримання керманичами швидкісного режиму є одним із найважливіших критеріїв безпеки дорожнього руху.

Нагадуємо, що в області із приладом TruCAM патрульні працюють ще на таких ділянках: 

  • М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (80-137 км);
  • Н-17 Львів – Радехів – Луцьк (71-87 км);
  • Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне (0-130 км);
  • м. Луцьк, вулиця Конякіна та проспект Відродження.  

Патрульна поліція Волині закликає водіїв бути відповідальними за кермом та дотримуватися швидкісного режиму як в населених пунктах, так і поза ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: