Поділитись:

"150 гривень – не достатня підстава, щоб надіслати запит у службу безпеки", – "ПриватБанк"

Понеділок, 22 березня 2021, 20:33

У Лучанки з банківської карти "ПриватБанку" незаконно списали 300 гривень через програму "Приват24".

Про це повідомляє жителька Луцька Тетяна Боярчук на сторінці у "Фейсбуці".

"20.03.2021 о 00:02 – одне за одним приходить повідомлення із додатку "Приват24" про те, що із моєї Gold-картки !БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ підтверджень! списується одна за одною суми у 150 грн. (скрін додаю). Вже за кілька хвилин я відкрила онлайн-чат зі службою підтримки і паралельно телефоную їм на 3700, оскільки на всі 100% впевнена, що ніяких подібних оплат і сум у той момент у мене не має списуватись із картки", – зазначає вона.

Лучанка намагалася дізнатися, що за сайт, чи ФОП, чи установа без її відома о 12 ночі списує кошти з Gold-картки "ПриватБанку" (коментар до платежу у "Приват24" – "Рекламні послуги FDY*Advertising_SSL, Kyiv"). У кол-центрі сказали, що 150 гривень – недостатня підстава, щоб надсилати запит до служби безпеки.

"Оператор кол-центру сказала, що от якби 155 грн!!!, то вона би ще могла відправити у службу безпеки запит... А сума в 150 грн. – НЕДОСТАТНЯ підстава... А те, що в мене знято 2 рази по 150 грн. – Нікого особливо не цікавить. Говорити із операторами далі не було про що", – обурюється Тетяна.

Тетяна Боярчук одразу подала онлайн-скаргу у кіберполіцію та давала свідчення. Заява була оформлена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів