Поділитись:

Небо над Луцьком взяли під посилений захист (відео)

Понеділок, 22 березня 2021, 17:38
Небо над Луцьком взяли під посилений захист (відео)

На Луцькому військовому аеродромі заступив на бойове чергування в системі протиповітряної оборони держави один з дивізіонів Львівського зенітного ракетного полку імені гетьмана Івана Виговського.

Про це у понеділок, 22 березня, повідомила служба зв'язків з громадськістю Командування Повітряних Сил Збройних Сил України у фейсбуці.

Дивізіон Львівського зенітного ракетного полку імені гетьмана Івана Виговського вперше заступив на бойове чергування в системі ППО держави у новому секторі відповідальності на Волині. Чергові сили цілодобово нестимуть бойове чергування і контролюватимуть повітряні цілі як в повітряному просторі України, так і за її межами

«Сьогодні зенітні ракетні війська посилюють свій бойовий потенціал, нарощують бойові спроможності по всій території держави, в тому числі й на північно-західному напрямку. Це стало можливим завдяки успішно проведеним військовим навчанням, і, звісно, проведенню бойових, дослідницьких та випробувальних пусків підрозділів зенітних ракетних військ на державному полігоні "Ягорлик"», – запевнив офіцер управління ЗРВ підполковник Денис Ізосімов.

Зауважимо, декілька днів тому волинські авіалюбителі з організації «ОВАЛ» помітили на військовому аеродромі радіолокаційну станцію (низьковисотний виявник) 5Н66М на універсальній пересувній вежі 40В6М, яка входить до складу зенітно-ракетних комплексів С-300ПС. 

«Відтепер наше рідне мирне Волинське небо, окрім наших рідних Севастопольсько-Волинських соколів зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується на Луцькому військовому аеродромі, захищають також і одні з найкращих у світі зенітно-ракетних комплексів С-300ПС!», – йшлося у коментарі до відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів