Поділитись:

У небі над Луцьком – навчальні польоти

Понеділок, 01 березня 2021, 23:15

фото "Суспільного"

На луцькому летовищі льотчики 204-ої Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна тренують ведення повітряних боїв. Навчальні польоти, за словами командира частини, полковника Віктора Меретіна, пілоти здійснюють на фронтових винищувачах МІГ-29.

Про це інформує "Суспільне".

Авіатори відпрацьовують завдання на військовому аеродромі "Луцьк". Наразі молодий льотний склад виконує підготовку у складних видах підготовки та готується до ведення повітряних боїв – одиночних і парних.

Тренувальні польоти, зі слів Віктора Меретіна, виконує на МІГ-29, який перебуває на озброєнні бригади.

Льотні зміни відбуваються два-чотири рази на тиждень. Авіатори відпрацьовують завдання за різних погодних у мов та у темну пору доби.

За справність авіаційної техніки на аеродромі відповідає заступник командира авіаційної ескадрильї з інженерно-авіаційної служби Андрій Кравченко. Говорить: до польоту літаки майже годину готує інженерно-технічна служба. Перевіряють справність усіх систем.

Севастопольська бригада тактичної авіації на аеродромі біля Луцька дислокується третій рік. Коли Російська Федерація анексувала Крим у 2014 році, льотчик, чиє ім’я засекречене, розповів: присязі не зрадив. Говорить: двічі на вірність не присягають.

Зі слів льотчика, у небі над Луцьком вчиться виконувати різні бойові завдання. Польоти відбуваються, каже, згідно з навчальним планом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів