Поділитись:

У Луцьку відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби

Субота, 20 березня 2021, 22:15

Сьогодні,  20 березня, у Луцьку, відбувся Зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби, організований Федерацією легкої атлетики Волинської області спільно з Луцькою міською радою та органами виконавчої влади Волинської області.

Зону старту та фінішу розташували біля Волинського національного університету імені Лесі Українки.  У змаганнях взяли участь спортсмени-члени ФЛАУ, заявлені від територіальних федерацій з усієї країни, - повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Змагання проходили у категоріях серед чоловіків та жінок на дистанцію в 35 км, 20 км; серед юніорів U20 – 10 км; U18 – 10 км (юнаки), 5 км (дівчата); U16 – 3 км (юнаки), 2 км (дівчата).

Серед суддів чемпіонату – троє міжнародних. До змагань долучилися також лідери національної збірної, серед яких бронзова медалістка чемпіонату світу Людмила Оляновська, переможець Кубка Європи Іван Банзерук, Едуард Забуженко, який двома тижнями раніше показав другий результат в історії українських спортивної ходьби на дистанції 20 км, Іван Лосєв, Христина Юдкіна, Олена Собчук, Марія Сахарук та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів