Поділитись:

Біля Волинської ОДА діє "філія авторинку", – архітектор

П'ятниця, 19 березня 2021, 17:01
Біля Волинської ОДА діє

Луцький архітектор Юрій Казмірук нарікає на продавців автомобілів, які влаштували "базар" на Київському майдані. 

Про це він розповів під час круглого столу з обговорення перспективи реконструкції проспекту Волі, організованого Громадянським Рухом "СВІДОМІ" у п'ятницю, 19 березня. 

Зокрема, Юрій Казмірук каже, що проблема паркування на проспекті Волі і так існує. А продавці автомобілів її тільки загострюють. 

"Ми область прикордонна, кількість одиниць автотранспорту на одну людину за останні роки зросла шалено. Сьогодні вся парковка Волинської ОДА зайнята автомобілями мешканців будинку поруч. Більше того, там працює філіал авторинку, щоб ви знали. Всі умови створені: місце дозволяє, юристи поруч. Каву попили, руки потиснули – і справа працює. Київський майдан – адміністративна площа – перетворилася у базар", – говорить архітектор. 

За його словами, необхідно вирішити цю проблему у рамках реконструкції проспекту Волі, проект якої розглядають у Луцьку з 12 березня. 

Біля Волинської ОДА діє

Біля Волинської ОДА діє

Учасниками круглого столу були також депутат міської ради, співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер, депутат міської ради, співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайло Наход, ексзаступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, доцент кафедри архітектури та містобудування  Луцького НТУ Богдан Боярчук, старший викладач кафедри автомобілів і транспортних технологій Луцького НТУ Павло Мазилюк,  директор автошколи "ГудОК" Богдан Романюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів