Поділитись:

У МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVID

П'ятниця, 19 березня 2021, 08:50
У МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVID

Щеплювати від COVID-19 на Волині та в Україні уже розпочали, однак ще задовго до її старту відбулося поширення фейків про вакцинацію, яке триває і досі.

Нагадаємо, що вакцинація – це один із найважливіших елементів для подолання пандемії COVID-19. Стратегічна мета, яку ставить Міністерство охорони здоров’я, – сформувати в українців колективний імунітет до смертельно небезпечної хвороби, – повідомили у Волинській ОДА. 

Для запобігання неправдивої інформації щодо імунізації від COVID-19 навели найбільш поширені міфи про вакцинацію та їх спростування.

У МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVIDУ МОЗ спростували популярні фейки про вакцину проти COVID

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів