Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 17 березня

Середа, 17 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 17 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 17 березня, найбільше читав про:

Про громадський транспорт Луцька

У Луцькій міській раді заслухали звіти перевізників щодо виконання умов договорів на здійснення перевезень у громадському транспорті. Роботу усіх визнали незадовільною. Серед головних порушень перевізників – неналежний відсоток виконання графіку руху та обіг готівки у транспорті. 

Зокрема, Ігоря Поліщука обурили слова представника «ФОП Федік Лілії Григорівни» Василя Федіка, який заявив:

"В один день ми пробували з шостої до восьмої години, щоб водії не брати готівку, але далі вони не витримали". 

А  на «ФОП Макарчук Микола Петрович», який обслуговує маршрути №3 та №9, надійшло 29 скарг від лучан – найбільше серед усіх. Зокрема, і за те, що автобус вийшов на маршрут з діркою в підлозі

Микола Макарук зазначив, що діру спеціально пробили двоє пасажирів.

«Сіли двоє “козаків”, щось вони там почали і водій зробив їм зауваження. Вони не захотіли платити, а він сказав, щоб виходили. То вони взяли та й влупили йому двічі, сфотографували та викинули в інтернет», – сказав він.

Крім того, сьогодні на виконкомі міської ради затвердили тимчасового перевізника на приміському маршруті № 181 «Богушівка – Луцьк». Крім того, Луцькрада оголосила конкурси на перевезення пасажирів за приміськими маршрутами № 104 «Кульчин – Луцьк» та № 182а «Луцьк – Заболотці».

З хороших новин – на вулиці Луцька виїхав тролейбус, який вбиває мікробів. Салон «рогатого» обладнаний бактерицидними опромінювачами та рециркуляторами. Ззовні вони схожі на кондиціонери.

Про те, що Волинь – у «помаранчевій» зоні

Наразі лише 4 області в Україні – у «жовтій» зоні поширення коронавірусу. Це Дніпропетровська, Кіровоградська, Рівненська та Харківська області. Чотири області, як і раніше, залишаються «червоними». Йдеться про Закарпатську, Івано-Франківську, Житомирську та Чернівецьку області.

Решта регіонів України опинилися у «помаранчевій» зоні, серед них і Волинь.

До речі, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко сьогодні заявив, що Міністерство охорони здоров'я збільшило інтервал між щепленнями імунобіологічним препаратом CoviShield з 28 днів до 90 днів. 

Про найкрутіші автівки депутатів Волиньради

У листопаді розпочалася восьма каденція депутатів Волиньради. Ми побачили чимало нових, але разом із тим, багато старих облич. В будь-якому разі, більшість представників громади має у своєму розпорядженні автомобіль, а деколи й не один. На щастя, е-декларування дозволяє дослідити автопарки публічних осіб, тож «Конкурент» проаналізував декларації обласних депутатів та обрав десять найкрутіших машин

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 17 березня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів