Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 15 березня

Понеділок, 15 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 15 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у понеділок, 15 березня, найбільше читав про:

Про те, що волинського тренера затримали за домагання до неповнолітньої

В Ужгороді затримали 57-річного тренера з боксу, який чіплявся до 14-річної вихованки. Він приїхав в Ужгород на змагання з групою дітей з Волинської області. Про домагання 14-річна дівчина спочатку розповіла мамі, яка й викликала поліцію.

Речниця поліції Закарпатської області у коментарі ІА «Конкурент» підтвердила інформацію про затримання тренера.

Про те, чи потрібен лучанам McDonald’s

Нещодавно луцький міський голова Ігор Поліщук написав листа до мережі закладів швидкого харчування McDonald’s з пропозицією співпраці. Ця новина викликала шквал реакцій волинян. Ми вирішили поцікавитися, що пересічні лучани думають про відкриття «МакДональдза» в рідному місті. 

Головне у Луцьку: ТОП новин за понеділок, 15 березня

Про те, що волинські податківці виявили «мутки» з імпортованими авто на 210 мільйонів

Податківці у Волинській області викрили схему ухилення від сплати податків при реалізації імпортованих автотранспортних засобів. Імпортери продавали імпортовані авто за готівку і не показували це у податковому обліку. 

Користуючись зазначену схему, низка суб’єктів господарювання ухилилася від сплати податків на загальну суму понад 210 мільйонів гривень. 

Про те, що волинянам треба знати про трансплант-координаторів

У серпні минулого року очільник МОЗ Максим Степанов анонсував масштабну державну програму у галузі трансплантації, яка до 2023 року повинна зробити Україну "трансплантаційно незалежною". Пріоритетами МОЗ є збільшення кількості операцій з пересадки внутрішніх органів у нашій країні. Серед іншого, розбудують інноваційний для України Центр трансплант-координації, а вітчизняні медзаклади отримають нову штатну одиницю – трансплант-координатора. 

Хто такі трансплант-координатори, і чому їхня робота така важлива, журналісти ІА «Конкурент» дізнавалися в Ольги Танської яка освоює нову спеціальність у Ковельському МТМО.

Ольга ТанськаОльга Танська

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів