Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 2 березня

Вівторок, 02 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 2 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших луцьких новин за сьогодні, вівторок, 2 березня.

Про луцькі маршрутки

У Луцьку планують відкрити новий маршрут № 23а, який сполучатиме Рованці та «Адреналін Сіті». Відповідно до умов, на новому маршруті має працювати сім автобусів з розрахунковим інтервалом руху 12 хвилин.

Тим часом водій маршрутки № 19 відмовився везти жінку з 6-річною дитиною до кінцевої зупинки – села Сапогове, висадив їх, розвернувся і поїхав. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила Ірина Костюк.

Перевізник Богдан Федік у коментарі ІА «Конкурент» запевнив, що водій вчинив правильно. За його словами, на маршруті № 19 працює п'ять автобусів. Два з них доїжджають до села Сапогове, а три автобуси – ні. Вони розвертаються на передостанній зупинці на вулиці Соборності. Це він пояснив тим, що дороги в селі Сапогове «немає взагалі».

А завтра перевізники, які обслуговують громадські маршрути в Луцьку, звітуватимуть перед міським головою та членами виконавчого комітету. Ігор Поліщук зазначив, що деякі перевізники порушують умови договорів, тож влада може прийняти рішення розірвати ці договори.

Про те, чи можна вакцинувати дітей від Covid-19

Сімейна лікарка з Луцька Анастасія Летошко пояснила, чи можлива в Україні дитяча вакцинація від коронавірусу. За її словами, навіть, коли вакцинація стане доступною для пересічних громадян, зробити щеплення дітям не буде можливості. Річ у тому, що вік до 18 років є протипоказом для вакцини AstraZeneca

Про стан громадських вбиралень у Луцьку

Якщо вам в житті бракує екстриму, можна сходити в гори, піти на лижі, стрибнути з парашутом. А можна спробувати скористатися громадським туалетом у Луцьку. 

Жорсткий локдаун у січні показав, що справити природні потреби в обласному центрі Волині не так легко, як здавалося. Коли туалети у закладах стали недоступними, це питання постало ще жорсткіше. З'ясувалося, що справляти нужду у Луцьку не тільки некомфортно, але й час від часу небезпечно для власного здоров'я і життя. 

Журналісти ІА «Конкурент» спробували з'ясувати, де можна попісяти у Луцьку

Головне у Луцьку: ТОП новин за вівторок, 2 березня

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів