Поділитись:

Зачепив пішохода і втік: камери "зловили" винуватця ДТП у Боратині (фото)

П'ятниця, 26 лютого 2021, 12:01

фото ілюстративне

Поліцейські оперативно встановили особу водія, який збив пішохода у Луцькому районі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 25 лютого, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них з тілесними ушкодженнями звернувся 45-річний житель Луцького району. З’ясувалося, що чоловік постраждав внаслідок ДТП у селі Боратин: невідома особа за кермом легковика зачепила громадянина та зникла з місця події. Потерпілого госпіталізували з травмами до лікарні.

У результаті проведення необхідних оперативно-пошукових заходів, а також завдяки камерам спостереження, правоохоронці встановили автомобіль і особу водія.

Поліцейські офіцери Боратинської громади Микола Парфелюк та Сергій Токарський розповіли, що відео з камер спостереження, встановлених у цій громаді, виведене на їхні мобільні телефони. Таким чином, вони в онлайн-режимі спостерігають, що відбувається в громаді. Поліцейські встановили, що автопригода трапилась близько 08:00 год.

«У нашій громаді встановлені дуже потужні відеокамери, які розпізнають номерні знаки і обличчя. Таким чином, ми побачили, що водій Renault Sandero на швидкості зачепив чоловіка, який йшов узбіччям, та поїхав далі. Згодом з’ясували, що це 25-річний житель Рівненської області», – розповів Микола Парфелюк.

Підозрюваного доставили на місце події, де далі з ним працювала слідчо-оперативна група поліції. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує усі обставини скоєння ДТП. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів