Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 25 лютого

Четвер, 25 лютого 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших луцьких новин за сьогодні, четвер, 25 лютого.

Про те, що на Волині почалася вакцинація

Сьогодні вночі у Волинську область прибула перша партія вакцини проти коронавірусної хвороби – 14 200 доз. Згідно з реалізацією етапів Дорожньої карти, першими щеплення отримують медичні працівники, які беруть безпосередню участь у заходах з протидії пандемії.

Першим на Волині щеплення отримав лікар-пульмонолог Олег Яковенко – завідувач інфекційного відділення № 2 тимчасового інфекційного стаціонару госпітальної бази для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 в обласній лікарні. 

Пізніше Олег Яковенко розповів, як почувається після вакцинації.

"Живий же. Все добре. Чому перший? На собі хотів оцінити ступінь безпеки. Сьогодні я можу спокійно дивитися в очі своїх пацієнтів. А час покаже", – наголосив він. 

Про найкрутіші автівки депутатів Луцькради

Наприкінці жовтня лучани обрали нових депутатів міської ради. Частина з них уже давно вжилася у цю роль, інша – лише робить перші кроки. Проте справа не в цьому. Ми звикли, що більшість обранців громади – заможні люди на шикарних автівках.

Разом із цим е-декларування дозволяє відносно достовірно дізнатися, якого ж саме "залізного коня" осідлала та чи інша публічна особа. Зважаючи на це, «Конкурент» дослідив автопарк депутатів Луцькради восьмого скликання та склав ТОП -10 найкрутіших автівок депутатів Луцькради.

Про те, як лучани вшанували пам'ять Лесі Українки

Сотні людей зібралися на Театральній площі у Луцьку навколо пам'ятника Лесі Українці. Вони прийшли, щоб покласти квіти до ніг великої волинської письменниці у чергову річницю її народження.

Після покладання квітів усі люди з площі пішли до обласного музично-драматичного театру на концерт «Під Лесиним небом».

Про те, на які хитрощі йдуть продавці на луцькому авторинку

Світ вживаних авто – великий і непередбачуваний. Тут на кожен товар завжди буде свій покупець. Це добре відомо продавцям чотириколісної техніки, тому з року в рік число махінацій з їхнього боку лише зростає.

«Конкурент» підкаже, куди треба ретельніше заглядати, купуючи машину з рук, а що можна залишити без уваги. 

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів