Поділитись:

Опублікували новий тизер мультфільму за мотивами «Лісової пісні» (відео)

Четвер, 25 лютого 2021, 11:28
Опублікували новий тизер мультфільму за мотивами «Лісової пісні» (відео)

До 150-річчя від дня народження Лесі Українки глядачам презентували новий офіційний тизер-трейлер анімаційної стрічки «Мавка. Лісова пісня».

Відео опублікували на фейсбук-сторінці MAVKA.

«Ця прем’єра – присвята видатній письменниці, її незламній волі та безсмертній творчості. А також подяка кожному з вас, хто з нетерпінням чекає на Мавку. Ось вони, ваші улюблені локації та герої: Магічний Ліс, мальовничі села, що з висоти пташиного польоту нагадують автентичні візерунки українських писанок, Мавка, Лукаш, Жабокиць Квусь та інші магічні істоти», – зазначається у дописі.

У центрі сюжету тизера-трейлера – одна з найдинамічніших сцен мультфільму, де Мавка, завдяки своїй чарівній силі Берегині та Душі Лісу, рятує стадо наляканих зубрів, що занесені до Червоної Книги України та перебувають під загрозою зникнення. Крім цих велетнів, у відео з’являються й інші рідкісні тварини.

Грацію та рухи героїні подарувала прима балерина Національної Опери та Балету Катерина Кухар.

Реліз анімаційного фільму відбудеться 2022 року.

Нагадаємо: у липні 2017 року в мережі з'явився перший тизер українського повнометражного анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня". Проєкт «Мавка. Лісова пісня» студія Animagrad активно планує розвивати як великий бренд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів