У Волиньраді говорили про ЛГБТ та пропаганду сексуальних збочень

Четвер, 11 лютого 2021, 11:10

Депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик ("Свобода") обурений тим, що за кошти державного бюджету нібито закупили книги про одностатеве кохання. 

Про це йшлося у четвер, 11 лютого, під час сесійного засідання. 

Так, обранець громади зазначив, що до нього звертаються батьки школярів, яких непокоїть згортання предметів духовно-морального виховання. З його слів, батьків обурює інформація від центральних ЗМІ, що за кошти державного бюджету закупити книжки про одностатеве кохання, зокрема книгу “Принцеса плюс принцеса: довго і щасливо”. 

"Батьки питають, навіщо їхнім дітям пропонують історію про двох дівчат європейської негроїдної раси, яка закінчується тим, що вони одружуються. Це згубна для українського суспільства ЛГБТ-пропаганда та пропаганда сексуальних збочень зі шкільної лави, яка підриває устрої традиційного шлюбу", – сказав Пирожик. 

Він звернувся з запитом до голови Волинської ОДА з вимогою перевірити, чи надійшла ця книга у бібліотеки Волині. Також йому цікаво, що роблять заради збереження традиційних українських цінностей. Депутати його запит підтримали. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: