Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 10 лютого

Середа, 10 лютого 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 10 лютого

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів ТОП найцікавіших та найважливіших новин Луцька за середу, 10 лютого.

Про те, що луцькі школярі підуть на дистанційне, якщо вдарять морози

Якщо наступного тижня, як обіцяють метеорологи, вдарять сильні морози, луцькі школярі можуть перейти на дистанційне навчання. Принаймні це, за словами очільниці міського управління освіти Зіновії Лещенко, рекомендуватимуть дирекціям шкіл.  

Зараз на Волині 145 шкіл, а це більш ніж 25 %, перейшли на дистанційне навчання через погані погодні умови. Здебільшого вдома лишилися учні, які доїжджають до закладів освіти. В Луцькій громаді віддалено навчаються лише жидичинські школярі.  

Про те, що з луцької АС № 1 відновили маршрути, які були скасовані через негоду

Зранку 10 лютого автобуси поїхали у напрямку селища Іваничі Володимир-Волинського району та селища Демидівка Рівненської області.

Зі слів диспетчера, окремі рейси досі скасовані, зокрема: Червоноград, Бережанка, Торчин, Гать далі села Уїздці (Рівненська область) і, можливо, деякі села в Любешівському районі.

Більше інформації – тут.

Про те, що розповів про себе юний помічник луцького мера

Новопризначений помічник Луцького міського голови 23-річний юрист Назарій Храновський розповів, що з Ігорем Поліщуком знайомий вже тривалий час. А перед тим, як влаштуватися на роботу у міськраду, проходив відповідні стажування та співбесіду.

Окрім того, він спростував причетність своєї мами – судді Наталії Сушик – до процесу його працевлаштування. 

Подробиці – за посиланням.

Про те, як головна лікарка з Луцького району прокоментувала свою 150-тисячну зарплату

Генеральна директорка Луцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Чертюк пояснила ІА «Конкурент», як вона отримала 150 тисяч гривень за останній місяць у 2020-му. За словами головлікарки, вона як керівник підприємства отримує заробітну плату у розмірі десятьох найменших посадових окладів лікаря. У районному центрі первинної медико-санітарної допомоги він становить 6 100 грн. Це означає, що її оклад – 61 000 гривень (без урахування податків). 

Крім того, вона має право на щоквартальну премію у розмірі трьох посадових окладів та щорічну премію – у розмірі 24 окладів. Зі слів лікарки, у грудні вона отримала 150 тисяч, оскільки їй нарахували квартальну премію, виплату якої розбили на два місяці.

Більше інформації – у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 10 лютого

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів