Поділитись:

Чверть волинських шкіл на дистанційному через негоду: чи запровадять його в Луцьку (відео)

Середа, 10 лютого 2021, 12:44
Чверть волинських шкіл на дистанційному через негоду: чи запровадять його в Луцьку (відео)

На Волині 145 шкіл, а це більш ніж 25 %, перейшли на дистанційне навчання через погані погодні умови. Здебільшого вдома лишилися учні, які доїжджають до закладів освіти.  

“Ми рекомендуємо, там, де довозяться учні з інших сіл, організувати дистанційне навчання. Дітям, які на місці, особливо в містах, де немає сьогодні проблеми з довозом, організовують навчання у звичайному режимі або змішане навчання”, - зазначає головна освітянка Волині Людмила Плахотна 

В Луцькій громаді віддалено навчаються лише учні жидичинської школи. Тим часом, в мережі й луцькі батьки просять перевести дітей на дистанційне. Однак в міському управлінні освіти кажуть: скаржитися мало. Потрібно звертатися з заявою в адміністрацію школи, бо саме там вирішують, як навчатимуться діти.  

“Якщо батьки звертаються з проханням організувати дистанційне, дирекція школи реагує правильно і приймає відповідне рішення через педагогічну раду як колегіальний орган”, - розповідає очільниця Луцького управління освіти Зіновія Лещенко. 

 

Нагадаємо, 9 лютого, на позачерговому засіданні комісії із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської облдержадміністрації учням, що доїжджають до шкіл, продовжили дистанційку до 15 лютого.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів