Поділитись:

У Луцькраді створять спеціальний орган, який представлятиме інтереси ОСББ

Середа, 03 лютого 2021, 19:00
У Луцькраді створять спеціальний орган, який представлятиме інтереси ОСББ

Міський голова Ігор Поліщук доручив сформувати громадську раду голів ОСББ при Луцькраді. 

Про це стало відомо під час зустрічі керівництва з лідерами об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у вівторок, 3 лютого. 

Так, Ігор Поліщук озвучив ініціативу перед кількома десятками очільників ОСББ, і запитав, чи влаштує їх такий формат співпраці у майбутньому. Голови ОСББ одноголосно підтримали ініціативу.

Тоді Ігор Поліщук попросив керівника департаменту ЖКГ Миколи Осіюка в найкоротші терміни вивчити досвід інших міст та втілити його у положенні про діяльність майбутньої громадської ради.

Ідею створити таку громадську раду напередодні обговорювали з головами ОСББ під час зустрічі з депутатами від Громадянського Руху "СВІДОМІ". 

"Сьогодні була озвучена пропозиція створити раду голів ОСББ при міському голові. Ми її абсолютно підтримуємо, тому що якраз цю ідею ми з головами ОСББ на підготовчій зустрічі до цієї наради обговорювали. Такі ради існують в багатьох містах. Добре, що міський голова дослухався до цієї ідеї, і виніс її, як власну пропозицію. Це підтверджує те, що ми дивимося в одному напрямку. 

Дійсно, якщо буде створена така рада, це може стати хорошим містком, який дасть результат у майбутньому", – зауважив депутат від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайло Наход.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів