Поділитись:

Головне у Луцьку за понеділок, 25 січня

Понеділок, 25 січня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» спеціально для наших читачів ще раз прогорнула стрічку новин і відібрала інформацію про найцікавіші та найважливіші події в Луцьку, про які ми писали у понеділок, 25 січня.

Про те, що у Луцьку чоловік «нокаутував» патрульного

В обласному центрі Волині 38-річний лучанин побив патрульного. Правоохоронця госпіталізували з травмами голови. Інцидент стався у неділю, 24 січня, близько 22:00.

Екіпаж патрульних прибув на місце ДТП на проспекті Волі для оформлення матеріалів.  У водія, який скоїв автопригоду, поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет.  Під час цього у роботу поліцейських втрутився знайомий правопорушника – 38-річний лучанин. Чоловік  поводив себе агресивно, заважав роботі правоохоронців,  після чого завдав удар в область обличчя одному із патрульних поліцейських. Співробітника поліції госпіталізували із травмами голови до лікарні. Правопорушника затримали. Подробиці – за посиланням.

Ввечері стало відомо, хто кого побив: у Луцьку після бійки госпіталізували атовця і патрульного.

Про нові правила проїзду у громадському транспорті Луцька

У Луцьку підготували до затвердження нові правила користування міським громадським транспортом. Їх має ухвалити виконком. 

Відповідно до проєкту рішення, єдиним засобом оплати проїзду в міському транспорті є електронний квиток. Пасажир, який не має електронного квитка, не має права заходити у транспортний засіб. 

Також у салон тролейбуса чи маршрутки не мають права заходити особи із явними ознаками алкогольного чи наркотичного сп'яніння, особи, верхній одяг яких є забруднений та може забруднити інших пасажирів, а також особи, які порушують громадський порядок. Окрім того, пасажирам заборонено слухати музику та розмовляти по телефону настільки голосно, що це заважає іншим пасажирам, не смітити, не відчиняти самостійно двері тощо. 

Більше – тут.

Про те, що парковки в центрі Луцька стануть платними

У Луцьку планують відкрити платні парковки. Цьогоріч хочуть облаштувати два таких майданчики: на Кривому Валу та Градному узвозі. Заступник директора комунального підприємства "Автопарксервіс" Анатолій Носалюк каже: зробити їх платними можна за низки умов.  

Більше – у нашому матеріалі.

Про те, як у Луцьку патрульні врятували від негоди маленьке цуценя

На проспекті Відродження патрульні виявили беззахисне цуценя, поблизу якого нікого не було. Тваринка знаходилася на стоянці поміж автомобілів.

Патрульні доставили цуценя до закладу, в якому він зможе знайти майбутнього господаря. Подробиці – тут.

Про те, що у Луцьку на «зебрі» автомобіль збив жінку, а водій втік з місця пригоди

Інцидент стався у неділю, близько 12:00 на перехресті вулиць Конякіна та Федорова: водій на невстановленому авто збив 47-річну лучанку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Потерпілу з тілесними ушкодженнями госпіталізували, а водій втік з місця пригоди.

Більше інформації – за посиланням.

Про те, як лучанина оштрафували, бо вийшов з квартири без маски

На лучанина Олександра Гаврилюка наклали штраф, бо він без маски вийшов на сходову клітку поблизу власної квартири. 

Того дня чоловік викликав поліцію через недотримання тиші: сусідські діти створювали зайвий шум. Однак патрульні, за словами Олександра, не покарали порушників. А коли він почав вимагати, щоб у нього відібрали пояснення, це розлютило копів і вони оштрафували його за порушення норм карантину.  

Проте в патрульної поліції – своя версія. Там кажуть, що штрафувати сусідів Олександра не було за що. Сам же чоловік поводився агресивно. Це підтверджує відео з боді-камер поліцейських.  

Як все було насправді та хто правий в цій ситуації – у нашому матеріалі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів