Поділитись:

У Луцьку чоловік «нокаутував» патрульного

Понеділок, 25 січня 2021, 11:02
У Луцьку чоловік «нокаутував» патрульного

Фото ілюстративне

В обласному центрі Волині 38-річний лучанин побив патрульного. Правоохоронця госпіталізували з травмами голови.

Про це повідомив  поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Інцидент стався у неділю, 24 січня, близько 22:00. Екіпаж патрульних прибув на місце ДТП у Луцьку для оформлення матеріалів. 

У водія, який скоїв автопригоду, поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет. На місце викликали слідчо-оперативну групу для проведення огляду місця події та вилучення виявленого предмета. 

Під час цього у роботу поліцейських втрутився знайомий правопорушника – 38-річний лучанин. Чоловік  поводив себе агресивно, заважав роботі правоохоронців,  після чого завдав удар в область обличчя одному із патрульних поліцейських. Співробітника поліції госпіталізували із травмами голови до лікарні. Правопорушника затримали.

Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Слідчі клопотатимуть про обрання  запобіжного заходу правопорушнику у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів