Поділитись:

Для платформи «Всеукраїнська школа онлайн» готують нові можливості

Субота, 23 січня 2021, 05:12
Для платформи «Всеукраїнська школа онлайн» готують нові можливості

Платформа для змішаного та дистанційного навчання учнів 5-11 класів "Всеукраїнська школа онлайн" (ВШО) зазнає змін і зовсім скоро отримає нові можливості.

Про це повідомив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

За його даними, від початку онлайн-ресурсу на платформі зареєструвались 120 392 користувачів, які взаємодіяли з ВШО 15 млн разів. 

«Всеукраїнська школа онлайн» стала якісною допомогою для вчителів, учнів та їхніх батьків під час дистанційного навчання. Платформа вдосконалюється й надалі, кількість відеоуроків збільшуватиметься. Незабаром плануємо запустити функціонал «Кабінет учителя» з можливістю запрошувати учнів до перегляду курсів, відслідковувати їхній навчальний прогрес та створювати власні курси. Також розробляються мобільні додатки для iOS та Adroid для зручнішого користування ВШО зі смартфонів», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Так, серед користувачів зареєстровано:

  • 90 026 учнів,
  • 25 128 вчителів,
  • 5 243 слухачі.

Також, за інформацією МОН, на онлайн-платформу заходять користувачі зі 103 країн світу. Крім України, найбільше користувачів – з США, Нідерландів, Німеччини, Великобританії та Польщі.

Як користуватися платформою

Необхідно пройти безкоштовну реєстрацію. Для цього потрібно натиснути кнопку "Зареєструватися" на сайті платформи вгорі праворуч, заповнити реєстраційну форму і активувати обліковий запис за допомогою листа, який надійде на електронну пошту, вказану під час заповнення форми.

Реєстрація на платформі дає можливість:

  • записатися на навчальні курси;
  • переглядати матеріали;
  • слідкувати за своїми досягненнями;
  • після активації облікового запису можна обрати необхідні курси для навчання;
  • на особистій сторінці користувача можна знайти перелік курсів.

Відеоінструкції щодо реєстрації на сайті та використання платформи ВШО для організації дистанційного та змішаного навчання можна переглянути за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів