Поділитись:

Правоохоронці показали, як волинська адвокатка пронесла наркотики у СІЗО (фото)

П'ятниця, 22 січня 2021, 15:47

Правоохоронці пояснили, як адвокатка Ольга Юнчик, яку затримали у Луцькому слідчому ізоляторі з наркотиками, пронесла заборонені речовини.

Про це написала пресслужба прокуратури Волинської області у фейсбуці.

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання й перенесення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин адвокаткою, яка намагалася їх пронести у Луцький слідчий ізолятор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому СІЗО затримали адвокатку з наркотиками

19 січня 2021 року працівники Луцького СІЗО під час огляду вилучили у захисниці ретельно прихований нею під одягом блок живлення до мобільного телефона зі схованими в нього порошкоподібними речовинами.

У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях позбавлення волі передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Раді адвокатів Волинської області заявили, що обшуки, під час яких у їхньої колеги знайшли наркотики, були незаконними

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів