Поділитись:

Волинські лісівники підгодовують диких звірів та птахів (фото)

Понеділок, 18 січня 2021, 15:40
Волинські лісівники підгодовують диких звірів та птахів (фото)

На Волині працівники ДП «Прибузьке лісове господарство» здійснюють зимову підгодівлю диких тварин – завдяки цьому підтримується фауна непростих погодних умовах.

Про це повідомили на сторінці держпідприємства у фейсбуці.

«Зима – холодна пора року, а особливо – для диких тварин та птахів, які залишилися на зимівлю. З настанням суворої зими багато джерел їжі диких тварин були засипані снігом, що не дає можливості дістати відповідні природні корми»,  йдеться у дописі.

Протягом 2020 року працівники підприємства заготовили та частково виклали звірам 1 200 кілограмів сіна. 2 500 штук кормових віників. 6 тон – зернових.

«Також у ці вихідні лісівники стежили за станом та підгодували птахів, які зимують на озері Велике Згоранське», – додали у Прибузькому лісгоспі.

Волинські лісівники підгодовують диких звірів та птахів (фото)Волинські лісівники підгодовують диких звірів та птахів (фото)Волинські лісівники підгодовують диких звірів та птахів (фото)Волинські лісівники підгодовують диких звірів та птахів (фото)Волинські лісівники підгодовують диких звірів та птахів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів