Поділитись:

Реперка Alyona Alyona отримала музичну премію Євросоюзу

Неділя, 17 січня 2021, 00:30
Реперка Alyona Alyona отримала музичну премію Євросоюзу

Українська реп-співачка Alyona Alyona стала лауреаткою премії Music Moves Europe Talent Awards (ММЕТА) 2021, яка щорічно присуджується в Євросоюзі. Вона отримала грошовий приз у розмірі 10 тисяч євро і пакет підтримки для розвитку кар’єри від партнерів премії.

Про це повідомило Міністерство культури у Facebook.

"Українська співачка Alyona Alyona на фестивалі Eurosonic Noorderslag (ESNS) стала лауреаткою премії Music Moves Europe Talent Awards 2021 — щорічної нагороди ЄС у сфері популярної сучасної музики", – повідомили в Мінкульті.

Також зазначається, що реперка з України здобула найбільше голосів у додатковій номінації Public Choice Award і отримає ще 5 тисяч євро та запрошення зняти лайв-сесію у студії Deezer у Парижі.

Співачка подякувала журі премії за визнання і висловила захоплення тим, що "люди, не знаючи твоєї мови, щиро відчувають твій вайб і намагаються зрозуміти твій меседж".

"Мені надзвичайно приємно, що організатори врахували мою кандидатуру, адже це дало змогу не тільки познайомитись з визнаними виконавцями, але й вкотре представити нашу країну на велику аудиторію", — написала вона в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів