Поділитись:

Головне у Луцьку за п'ятницю, 15 січня

П'ятниця, 15 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за п'ятницю, 15 січня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» спеціально для наших читачів ще раз прогорнула стрічку новин і відібрала інформацію про найцікавіші та найважливіші події в Луцьку, про які ми писали у п'ятницю, 15 січня.

Про те, як у центрі Луцька відгамселили підприємця

Лучанка Ірина заявила про те, що у дворі її ж будинку на неї з кулаками накинувся сусід-підприємець. Мовляв, вона зробила зауваження щодо його діяльності під час локдауну, а той начебто відреагував таким чином. Інцидент зафіксували на камеру, яке опублікували її друзі в соцмережах.

Натомість сам підприємець Едуард Шаульський розповів, що конфлікт між пані Іриною, її сім’єю та й в принципі під’їздом сусіднього будинку триває давно.

Деталі інциденту – за посиланням.

Про те, що у Луцьку Audi перетнула залізничний переїзд на «червоний»

Камера відеоспостереження зафіксували порушення ПДР на перехресті вул. Карпенка Карого і вул. Задворецької, а саме – проїзд на заборонений сигнал залізничного переїзду автомобілем Audi. Більше – тут.

Про те, що на Теремнівських ставках у Луцьку замерзають птахи

На Теремнівських ставках у Луцьку оселилися багато качок та лебедів. А попереду – сильні морози, відтак, є небезпека, що птахи можуть замерзнути. Тему допомоги птахам почали активно обговорювати у соцмережах. Почали навіть звертатися до влади міста з проханням розв'язати цю проблему. Більше – за посиланням.

ІА «Конкурент» звернувся за коментарем до професіонала – інженера Національного природного парку «Цуманська пуща» Максима Рудіка. Спеціаліст розповів, що рятувати лебедів і качок від морозів – це не дуже добре, тому ні птахів, ні служби турбувати не треба. Подробиці – у нашому матеріалі.

Про те, що у Луцьку почали встановлювати «розумні» зупинки

Нагадаємо: «розумні» зупинки за грантовим проєктом мали встановити до кінця 2020 року. Однак коронавірус вніс свої корективи, а тому договір з інвесторами продовжили, а луцькі підрядники виконують роботи, зважаючи на свої можливості. 

До слова, йдеться про п'ять великих та чотири малі зупинки. Детальніше – тут.

Про те, як 20-річна волинянка обкрадала своїх знайомих

20-річна волинянка набрала кредитів на ім'я своєї знайомої, у якої вона вкрала банківську карту, і обікрала іншу подругу.

Жінці вже повідомили про підозру у вчиненні усіх цих злочинів – за справу взялася прокуратура. Подробиці – за посиланням.

Про те, що лучани мерзнуть на зупинках, а перевізник хоче підняти тариф

Лучани з мікрорайону Вишків мерзнуть на зупинках громадського транспорту. Кажуть: дістатися звідси до центру міста і назад – справжня проблема.

Аби розв’язати ситуацію, з ініціативи депутатки Алли Надточій в міській раді організували зустріч з перевізником. Більше – у нашому матеріалі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів