Поділитись:

Карантинні рейди: на Волині поліція перевірила понад тисячу закладів

Понеділок, 11 січня 2021, 14:31
Карантинні рейди: на Волині поліція перевірила понад тисячу закладів

фото ілюстративне 

За період введення локдауну, із 8 січня, правоохоронці провели 196 відпрацювань щодо дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень. Загалом перевірили понад тисячу закладів (магазинів, кафе, ресторанів тощо).

Щоденно на території області працює близько чотирьох десятків  мобільних груп, зокрема спільні із представниками Держпродспоживслужби, – повідомили в ГУ НП у Волинській області. 

Під час перевірок за три дні, з 8 по 10 січня, поліцейські виявили 92 порушення. У результаті – склали 10 протоколів за  ч. 1 ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами) та винесли 82 постанови ч. 2 ст. 44-3 (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, зокрема виготовлених самостійно) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024