Поділитись:

Головне у Луцьку за четвер, 31 грудня

Четвер, 31 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за четвер, 31 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за останній день цього дивного 2020 року – четвер, 31 грудня.

Про листівки із привітаннями до Нового року

Напередодні святкування Нового 2021 року редакція ІА «Конкурент» підготувала листівки із привітаннями. Кожен може завантажити таку листівку собі на телефон та креативно привітати друзів, рідних, близьких та колег із Новим роком. 

Головне у Луцьку за четвер, 31 грудня

Більше листівок – тут.

Про вихідні на Старому ринку

У період новорічно-різдвяних свят Центральний ринок Луцька змінить графік роботи. Зазначається, що 1 січня ринок не працюватиме. Натомість будуть робочими 2, 3, 4, 5, 6 січня. Подробиці – тут.

Про те, що на Волині розшукують хлопця, який вкрав візок із супермаркету

Ковельський відділ поліції просить допомогти встановити особу юнака, який, можливо, причетний до скоєння крадіжки продуктового візка в одному із супермаркетів міста.

Будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особу чоловіка або його місце перебування, повідомляйте у Ковельський відділ поліції за телефоном «102», 61-6-42, 066 99 33 581. Детальніше – за посиланням.

Про те, що У Луцьку нацгвардійці роздавали перехожим ялинки

Акцію влаштували біля ялинки на площі перед «Променем». Перехожим – дорослим і малечі – зі святковими побажаннями гвардійці дарували власноруч зроблені ялинки та вітальні листівки. 

Деталі – тут.

Про те, як волинські поліцейські вилили на землю самогон і зняли це на відео

Днями правоохоронці отримали анонімне повідомлення про те, що мешканка одного з сіл Любешівщини виготовляє та продає самогон. Поліцейські навідалися до помешкання жінки, аби перевірити отриману інформацію та під час огляду виявили пластикову ємність з 3,5 літрами самогону та ще 80 літрів закваски.  

Правоохоронці вилучили та знищили підозрілі рідини шляхом виливання на землю.

Про те, що на проблемному перехресті у Луцьку нарешті встановили світлофор

У Луцьку на проблемній ділянці дороги на Дубнівській встановили світлофор, він вже запрацював. 

Окрім того, Луцька міська рада розглянула колективне звернення лучан, які просили встановити «лежачого поліцейського» на вул. Дубнівській – від КП «Луцькводоканал» до залізничного переїзду. У відповідь на звернення в Луцькраді зазначили, що вулиця Дубнівська є магістральною вулицею, встановлення ж елементів примусового зниження швидкості транспортних засобів на магістральних вулицях, відповідно до вимог ДСТУ, заборонено. Відтак там вирішили встановити світлофор. 

Подробиці – тут.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів